De duikvereniging van Utrecht en omstreken
Maarsseveense plas, Westbroekse Binnenweg 2C, Tienhoven

Duiken met de steuren in Naturagart!

Acht duikers trotseerden afgelopen 30 juni het vroege opstaan, de lange weg naar Naturagart én de joekels van steuren die om je heen blijven cirkelen en af en toe een hapje van je masker nemen. 

De organisatie van deze duikdag was prima in orde! Na een heldere briefing op de duikstek zelf, zijn onze duikers te water gegaan om de eerste duik op bezoek te gaan bij de steuren bij de tempelwachters.

Na een lange en mooie duik is het heerlijk eten, al was het wel even zoeken naar de juiste plaats waar men schnitzels klaar had staan voor de duiker met trek. Al gauw werd het buffetrestaurant gevonden en werden de nodige schnitzels soldaat gemaakt.

Met een goed gevulde maag werd de tweede duik ingezet en zijn de duikers de rest van het gebied en de gangenstelsels goed gaan verkennen. Ook deze duik was weer mooi en lekker lang.

Na de twee mooie duiken was het tijd om huiswaarts te gaan. We blikken terug op een mooie en interessante duik in Naturagart. Wil je weten hoe groot deze steuren wel niet waren of ben je gewoon benieuwd naar de foto’s? Je vindt ze hier!

Geef een reactie