De duikvereniging van Utrecht en omstreken
Maarsseveense plas, Westbroekse Binnenweg 2C, Tienhoven

Word lid van Lake Diving!

Lake Diving Utrecht is een gezellige en actieve duikvereniging in Utrecht. Wil je leren duiken als beginnend duiker? Kun je al duiken en wil je jouw vaardigheden uitbreiden met specialties en vervolgopleidingen? Wil je eens proberen hoe het is om te duiken in het zwembad of ben je benieuwd naar het duiken in Nederland? Bij Lake Diving ben je van harte welkom!

Voor wie wilt leren duiken organiseren wij startopleidingen om te leren duiken en heb je de smaak dan te pakken? Dan kun je natuurlijk door met vervolgopleidingen zoals de NOB 2* duikopleiding om na zonsondergang te kunnen duiken en te kunnen duiken in stromend water.
Ook voor wie al meer ervaren is of over een brevet beschikt biedt Lake Diving voldoende opties. Je kunt vrijwel alle specialties binnen Lake Diving volgen en natuurlijk 3* duiker, duikbegeleider of instructeur worden.
Ben je nieuwsgierig naar alle opties? Neem gerust contact met ons op!

Waarom is Lake Diving dé duikvereniging voor jou?

Lake Diving is een gezellige en actieve vereniging met veel verschillende evenementen en activiteiten. Wij duiken het hele jaar rond op ons huisrif op zaterdagen en doordeweeks op andere prachtige stekken die Nederland ons te bieden heeft!
Er worden onderling vaak duikafspraken gemaakt waar je bij aan kunt haken. Onze evenementencommissie organiseert op meerdere momenten in het jaar gezellige duikgerelateerde activiteiten, waaronder een weekend naar België, een weekend in een plas in de buurt en uiteraard andere evenementen.

Je kunt bij ons volledig opgeleid worden als je lid bent van Lake Diving. Ons opleidingenteam hanteert een planning waarin per periode verschillende opleidingen aangeboden worden. Wil je je NOB 1* duikbrevet halen, wil je 2* instructeur worden of een andere opleiding volgen? Lake Diving biedt de voor jou passende opleiding!

Wij hebben een eigen compressor staan die voor onze leden voor een kleine prijs beschikbaar is! Zo ben je altijd verzekerd van een goed gevulde tank.

Wij beschikken over een eigen kantine en verwarmde kleedruimtes met douches. Dit maakt het mogelijk om lekker op te warmen na een winterse duik, te wassen en na te praten over de duiken die gemaakt zijn en het onderwaterleven en objecten in ons huisrif.