Bij Lake Diving ben je welkom om kennis te maken voor een proefduik in zwembad de Kwakel of in ons huisrif aan de Maarsseveense plassen.
Het maakt niet uit of je nog nooit hebt gedoken of dat je al in het bezit bent van één of meerdere brevetten.
In samenwerking met de Decathlon in Utrecht hebben we verschillende proefduikdagen georganiseerd waarop je kennis kunt maken met de duiksport en onze gezellige vereniging! Voor actuele data kijk je nu op deze website voor nieuwe data!

Duiken bij Lake Diving

Lake Diving is een gezellige en actieve vereniging met veel verschillende evenementen en activiteiten. Er worden onderling vaak duikafspraken gemaakt waar je bij aan kunt haken en onze evenementen commissie organiseert verschillende activiteiten, waaronder een weekend naar België, een weekend in een plas in de buurt en uiteraard andere evenementen.

Wij hebben een eigen compressor staan die voor onze leden voor een kleine prijs beschikbaar is! Zo ben je altijd verzekerd van een goed gevulde tank.

Ook beschikken wij over een kantine en kleedruimtes met douches. Dit maakt het mogelijk om lekker op te warmen, te wassen en na te praten over de duiken die gemaakt zijn en het onderwaterleven en objecten in ons huisrif.

Geef een antwoord